Alfun Events & Catering
 


Alfun Events & Catering werd in 2005 opgericht door Aloys (1965) en Ludwine (1967) Seegers. Met hun drie dochters Lisa (1997), Denise (2000) en Nicole (2002) wonen ze al jaren met veel plezier in Voor-Drempt.
Hun bedrijf is centraal gevestigd aan de Eekstraat in Doesburg. Bij de start van hun bedrijf begonnen ze met de verhuur van vier springkussens. Inmiddels is hun hoofdactiviteit het in eigen beheer organiseren van feesten en partijen op locatie met de nadruk op tentenverhuur en horecavoorziening. De springkussens waar het ooit allemaal mee begon, beslaan nu nog maar een klein deel van de totale activiteiten.

Aloys en Ludwine hebben een duidelijke taakverdeling. Aloys zorgt voor de dagelijkse gang van zaken en Ludwine is verantwoordelijk voor het horecagedeelte. Daarnaast hebben ze tijdens het hoogseizoen tussen de 10 à 30 medewerkers parttime in dienst. Hun doelgroep bestaat uit zowel particulieren als verenigingen, stichtingen en bedrijven. Personeelsfeest, tuinfeest, bruiloft, bedrijfsopening, festival & events. Niets is te gek en alles is mogelijk.

Door keihard werken en een rotsvast vertrouwen in elkaar en hun bedrijf hebben Aloys en Ludwine een geweldig bedrijf opgebouwd waar ze met recht trots op zijn.

 

  

Geen van de producten voldoet aan deze selectie.